Zinger Rolstoel - Joyrider Rolstoel - Splitrider Roltoel - Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel 

Klantenservice : 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl 

Over De Lichtgewicht Elektrische Rolstoel Splitrider


De Splitrider opvouwbare elektrische rolstoel is de lichtste verkrijgbaar op de markt . Met een tilgewicht van slechts 12 kg is de Splitrider rolstoel voor iedereen goed te hanteren en te tillen. 

Deze unieke opvouwbare elektrische rolstoel is zeer geschikt om mee te nemen in auto vliegtuig, trein of tram.De accu is speciaal gebaseerd zodat deze voldoet aan de internationale regels van het vliegverkeer. 

Buiten dat de Splitrider zeer geschikt is om mee te nemen is deze net als de Joyrider ook zeer geschikt voor in en om het huis en ritjes naar het dorp of stad. Door zijn zeer kleine draaicirkel ( de Splitrider draait praktische om zijn eigen as ) is deze zeer geschikt in kleine ruimtes . Ook in een restaurant of op een terras kunt u vaak de Splitrider zo aan tafel aanschuiven, door zijn open voorzijde hoeft u niet van stoel te verwisselen. .

Wilt u de Splitrider graag online bestellen ? Dan kan dit via de volgende link https://www.totalezorgwinkel.nl/splitrider-lichtgewicht-opvouwbare-elektrische-rol.html

Hier kunt u ook eenvoudig een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende proefrit aan huis. Natuurlijk kunt u ook langs komen in onze grote en moderne showroom .

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( Autonavigatie op Parallelweg 90, camper passie ons pand is hier tegen over op het nieuwe industrieterrein )

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl


Opvouwen Van De Splitrider Rolstoel 

De Splitrider kan net als de Joyrider door 1 simpele beweging aan het koord aan de achterzijde binnen 1 seconde worden ingeklapt en weer uit gevouwen . Eenmaal opgevouwen kan de Splitrider nog het onderste deel splitsen zodat er maar slechts 12 kg aan tilgewicht over blijft en de Splitrider voor iedereen te hanteren en te tillen is . Door zijn compacte afmetingen past de Splitrider in Praktische elke auto en kunt u er weer vrolijk op uit. De Splitrider geeft uw vrijheid terug. 


In En Uit Stappen In De Splitrider Rolstoel

Bij het ontwerp van de Splitrider is veel nagedacht over het gebruikers gemak. Zo ook over het in en uitstappen. De voetenplank van de Splitrder is namelijk flexibel zodat u deze met u hakken naar achteren kunt drukken met het in en uitstappen en zo altijd uw voeten recht onder uw lichaam heeft. Zo kunt u altijd het makkelijkste uitstappen en uw aan de armleuningen opdrukken. 

Zitcomfort Van De Lichtgewicht Elektrische Opvouwbare Rolstoel

De Splitrider heeft een goed zitondersteuning met een zitkussentje in de kleur van de rolstoel , optioneel kan deze worden vervangen door een ventisit kussen of uw eigen AD kussen. De rugleuning bied een stevige en goede ondersteuning en is bovendien gemaakt van gaas materiaal zodat deze goed ventileert en u geen natte onderrug krijgt zoals bij veel dichte rugleuningen het geval is .

Rijden In De E-Ability Splitrider Rolstoel

De Splitrider rolstoel is eenvoudig te besturen door een Joystick met een magneet rem die zowel links als rechts te plaatsen is.. De snelheid is in te stellen in 5 standen met een maximale snelheid van 6,5 km/u . De besturing van de Splitrider gaat soepel en gemakkelijk. Als u de joystick loslaat staat u ook meteen stil op de rem. De Splitrider staat in stilstand dus altijd geremd, ook als u op een heuveltje staat. 


Video Joyrider ( Zwaardere variant van de Splitrider


Accu Van De Splitrider Rolstoel

De Splitrider wordt door ons standaard geleverd met een grote 10,5 Ah accu wat een bereik geeft van circa 16 km. Dit is in de praktijk meer dan genoeg voor dagjes uit en ritjes in het dorp of stad. De accu is snel op te laden van leeg naar vol binnen 4,5 uur. Ook tussendoor is deze accu op te laden als u bijvoorbeeld ergens een uurtje gaat lunchen . Het opladen van de accu kan zowel als de accu in de rolstoel zit maar ook kan de accu los worden opgeladen. Met een kleine handeling haalt u de accu van 1,5 uit de rolstoel en kunt deze los opladen op de plek die u wenst.

Wilt u toch graag een groter bereik dan is er een extra accu te bestellen van 8,7 Ah of 10,5 Ah die makkelijk te vervoeren is in de splitrider rugleuning tas of mandje onder de zitting die optioneel bij te bestellen zijn.

Elektrische Achterloop Set Op De Splitrider Rolstoel

Mocht de besturing van de Splitrider onverhoopt niet meer lukken of vind u het fijner als u bijvoorbeeld op een drukke plek bent dat de gene achter u de besturing overneemt? Dan is dit mogelijk. Optioneel is er namelijk een elektrische achterloop set verkrijgbaar die op de Splitrider gemonteerd wordt. Hier mee komen twee duwhendel op de Splitrider waarbij aan de rechterzijde een Duim joystick zit en drie snelheid's instellingen. Zo kan de begeleider aan de achterzijde van de rolstoel de Splitrider geheel elektrisch bedienen en kunt u er samen op uit blijven gaan. Deze optie kan ook altijd achteraf nog op de Splitrider worden gezet.


Specificatie's Van De E-Ability Splitrider

Merk : E-Ability

Type : Splitrider

Prijs : 3190,00

Kleur : Zwart / Blauw / Groen

Aandrijving : Elektrisch

Snelheid : Max 6,5 km/u instelbaar

Opvouwbaar : Ja

Tigewicht : 12 kg /8 kg / 1,5 kg

Gewicht : 21,5 kg

Afmeting : 85,5 x 66 x  91 cm ( L x B x H )

Afmeting opgevouwen geheel : 111,5 x 66 x 32 cm ( L x B x H )

Zitting :  44 × 32 cm ( B x D )

Zithoogte : 51 cm

Breedte tussen de armleuning : 49,5 cm

Hoogte Rugleuning vanaf de zitting : 42 cm

Maximaal gebruikers gewicht : 120 kg

Actieradius : 16 km

Helling : 10 graden

Motor: 2 x 24V 200 Watt

Accu: DC 24V, 10,5 Ah Li-ion Batterij

Rem: Magneetrem

Besturingssysteem: Joystick control pannel

Oplader: 24V 2A

Oplaadtijd: 4,5 uur

Voorwielen: 7 inch PU

Achterwielen: 10 Inch (lucht)E-Ability Splitrider - Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel 

 
E-mailen
Bellen
Map