Zinger Rolstoel - Joyrider Rolstoel - Splitrider Roltoel - Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel 

Klantenservice : 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl 

Zinger Joyrider - Unieke Opvouwbare Elektrische Rolstoel Met Joystick - Lichtgewicht

De Zinger Joyrider is ontwikkeld na aanleiding van het succes van de Zinger rolstoel. Hij heeft alle goede eigenschappen van de Zinger rolstoel overgenomen en is alleen aangepast met een motor met een elektronische rem, grotere luchtbanden achter en grotere 7 inch wielen voor en de rolstoel wordt bestuurd door een joystick. Zodat deze vanaf nu ook bestuurbaar is voor mensen met een 1 handige beperking of voor bijvoorbeeld senioren die soms moeite hebben met de besturing via twee hendels. Hieronder gaan wij dieper in op deze unieke rolstoel.

Let op : Wij leveren de ZInger Joyrider nu met grote accu , mandje onder de zitting, rugleuning tas en gordel . 
Eigenschappen van de Zinger Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel

De Joyrider is de lichtste opvouwbare elektrische rolstoel met een joystick besturing . Deze unieke rolstoel is binnen 1 seconde op te vouwen door een simpele trek aan het koord aan de achterzijde van de rugleuning en klikt vanzelf vast tot een compact pakket dat eenvoudig te vervoeren is. Met dit zelfde koord kunt u de Joyrider ook weer eenvoudig en zonder moeite of bukken weer uitvouwen en meteen op pad. De accu is afneembaar en zowel los als via de joyrider op te laden. Ook als u een groter actieradius wilt hebben kunt u gemakkelijk de accu verwisselen onderweg en deze meenemen in het speciale tasje of mandje wat los verkrijgbaar is.


Het Rijden Op de Zinger Joyrider Elektrische Rolstoel

De Zinger Joyrider heeft een maximale snelheid van 6,5 km/u die geheel instelbaar is . Zo kunt u bijvoorbeeld als u ergens binnen rijd eenvoudig de snelheid aanpassen naar 2 km/u. De besturing gaat via de joystick die een zeer gewenste reactie heeft zodat u op rechte stukken zeer fijn recht kunt rijden, zeer scherp om uw eigen as kunt draaien en prettig over verschillende ondergronden kunt rijden. De besturing van de joystick is zowel links als rechts te plaatsen. 

De grote achterbanden zijn luchtbanden en zorgen voor een hoogcomfort en een fijne rit. Door de grote banden gaat u zeer soepel over oneffenheden. De Zinger Joyrider kan op vele ondergronden overweg, zo rijd u eenvoudig over een grasveld, zandpad of een weg met veel oneffenheden heen. De krachtige motor zorgt dat u ook gemakkelijk een helling op en af kan. Zodra u de joystick loslaat treed de automatische rem in werking en staat de joyrider meteen vergrendeld en op de parkeerrem, ook op een helling. Dit bied een zeer veilig geheel met o.a het in en uitstappen van de Joyrider rolstoel. 


Actieradius van de Zinger Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel

 

De Joyrider rolstoel wordt standaard uitgevoerd met een lithium DC 24V, 10,5 Ah Li-ion Batterij wat een actieradius geeft van circa 18 km. Deze is optioneel uit te breiden met een extra accu. De accu kunt via de joyrider opladen of los via het extra oplaadpuntje wat u van ons als officieel verkooppunt standaard mee geleverd krijgt. De accu is gemakkelijk te verwisselen onder het rijden. Het opladen van de accu duurt circa 4,5 uur en gebeurt met de meegeleverde druppellader . 


Proefrit en demonstratie aan huis of in onze showroom

 

Wanneer u interesse in de Zinger Joyrider heeft en u wilt deze graag eens proberen dan kunt bij ons in de showroom komen of wij komen door heel Nederland bij u aan huis. Bij ons in de showroom heeft u geen afspraak nodig en hebben wij de Joyrider standaard op voorraad staan. Voor een proefrit aan huis kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wij kunnen dan ook meerdere modellen elektrische opvouwbare rolstoelen meenemen zodat we kunnen kijken welke het beste bij u past. Onze showroom vind u aan de Russchemorsweg 38, 7161 RT in Neede . Dit is een nieuw industrieterrein en kan door de autonavigatie niet altijd gevonden worden. Voor de autonavigatie houd u aan Parrallelweg 90 ( Camperpassie ) ons pand ligt hier tegen over op het nieuwe industrieterrein .

 

 Specificatie's van de Zinger Joyrider

 

Prijs : 2799,- (incl 10,5 Ah accu , mandje, tasje en gordel ) 

Kleur : Groen / blauw / Zwart

Gewicht zonder accu : 20,5 kg

Gewicht incl accu : 23 kg

Afmetingen (LxBxH) : 82,5 x 63,8 x 91,0 cm

Afmeting opgevouwen : 112,5 x 63,8 x 31,4 cm

Maximale belasting : 120 kg

Zithoogte : 48,5 cm

Actieradius : 13 km

Snelheid : 0 - 6,5 km/u instelbaar

Helling : 12 %

Helling : 12%

Motor : 2 x 24V 200Watt

Accu : DC 24V, 10,5 Ah Li-ion Batterij 

Rem : Magneetrem

Besturingsysteem : Joystick control pannel

Oplader : 24V 2A

Oplaadtijd : 4,5 uur

Voorwielen : 7 inch PU

Achterwielen : 10 Inch (lucht)


Totale Zorgwinkel

Bedrijvenweg 6A

7161 AJ Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

www.totalezorgwinkel.nl


Openingstijden 

Ma : Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag : 09.30 t/m 18.00

Zaterdag : 09.30 t/m 16.00

Zondag : Gesloten


Zinger Joyrider lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoel met joystick besturing 
E-mailen
Bellen
Map