Zinger Rolstoel - Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel 

Klantenservice : 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl 

Over Ons

 

EVEN VOORSTELLEN

 

Wij zijn een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in hulp en gemaksmiddelen. Wij hebben twee thuiszorgwinkels met een zeer uitgebreid assortiment. Onze vestigingen zit in Neede circa 20 km vanaf Enschede.. Onze specialiteit is mobiliteit (scootmobielen, rolstoel zinger, rollators, rolstoelen, seniorenbedden en het inmeten van sta op stoelen. ) Wij doen alle reparaties en onderhoud allemaal zelf. Hierdoor kennen wij de producten door en door en kunnen u van gedegen advies voorzien. Door onze jarenlange ervaring in de zorg en als verkoper van hulpmiddelen zorgen wij altijd dat we alleen maar hulpmiddelen van kwaliteit verkopen. De Zinger Rolstoel is z'n product. Uniek in zijn soort en van hoogwaardige kwaliteit. 

Onze adres gegevens zijn :


Totale Zorgwinkel Neede

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

De unieke Zinger Rolstoel kunt u uit proberen in onze showroom in Neede, op dit verkooppunt zijn wij officieel dealer van de elektrische rolstoel Zinger voor geheel Nederland. Ook is er een mogelijkheid dat wij met de Zinger rolstoel voor een demonstratie bij u aan huis komen.Wij hebben een zeer uitgebreid werkgebied en kunnen eventueel ook met de Zinger rolstoel bij u aan huis komen in geheel Nederland


Wilt u de rest van ons assortiment bekijken dan verwijs ik u door naar www.totalezorgwinkel.nl hier hebben wij een ruim assortiment hulpmiddelen en gemaksmiddelen opstaan . Of komt u langs in onze thuiszorgwinkel.

Wij zijn lid van het webwinkelkeur merk en onze AGB zorgverlener code is 76-087440


 

Links

Simple CheckRolstoel Zinger - Unieke Opvouwbare Elektrische Rolstoel